IshockeyNyheterRedhawks

Malmö Redhawks plockar in målvakt

Inför säsongsavslutning blir Viktor Kokman namngiven målvakt i Redhawks. Det innebär att han kan ansluta till klubben vid skador på någon i målvaktsduon även efter den 15 februari, som är deadline för övergångar.

Viktor Kokman är klar som namngiven i Redhawks för resterande del av säsongen. 26-åringen är inne på sin tredje säsong i Vita Hästen efter att han spenderat sina juniorår i HV71:s organisation.

– Viktor är en målvakt som visat att han håller en hög nivå. Han har rutin från både SHL och HockeyAllsvenskan och jag vet att han kommer passa in i gruppen på ett mycket bra sätt, säger Redhawks målvaktstränare Henning Sohlberg, till klubbens hemsida.Att Viktor Kokman blir namngiven målvakt i Redhawks innebär att han kan ansluta till laget även efter den 15 februari, som annars är sista dagen för övergångar till SHL-klubbar.

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close