FotbollKristianstads FC

Kristianstad FC plockar in duo

Kristianstad FC har gjort klart med Moltas Rydén, senast i Mjällbys akademi, och Florent Stagova, närmast i Hässleholms IF.

– Två spelare från trakten som har en hög potential. Jag hade Florent i KFF och han har utvecklats mycket de senaste åren. Moltas har varit i Mjällbys akademi och är en mycket lovande spelare. Jag har haft honom på NIU och vet vad han kan, säger KFC-tränaren Anders Swahn till klubbens hemsida.

Florent Stagova lämnade Kristianstads FF efter juniortiden och via klubbar som Sölvesborg, Bromölla, IFK Hässleholm, och Hässleholms IF är 24-åringen nu tillbaka i Kristianstad och KFC.

– Vi har ett mycket ungt och talangfullt lag. Det ska bli en riktigt rolig säsong med många derbyn och vi inleder ju borta mot min senaste klubb Hässleholms IF. Det ska bli riktigt skoj, säger han till klubbens hemsida.

Moltas Rydén är fostrad i Åhus HBK, som 16-åring lämnade han moderklubben för Mjällby AIF:s akademi. Nu är det dags för första året som senior och 19-åringen valde då att skriva på för KFC.

– Blev det inget i Mjällby, så hade jag bestämt mig för KFC. Jag var på väg att skriva på redan i november, men Mjällby ville jag skulle vara med och träna januari ut och se om det blev något kontrakt, berättar Moltas Rydén för klubbens hemsida.

 

Artikelbild: KFC

Relaterade artiklar

Back to top button
Close