FotbollNyheterTrelleborgs FF

TFF:s ordförande: “Tufft att hantera övergång från Allsvenskan”

På torsdagskvällen den 6:e februari samlades medlemmarna i Trelleborgs FF till årsmöte. Fem av de senaste sex tidigare åren har Trelleborgs FF gått plus ekonomiskt. För 2019 blir resultatet ett underskott på 304 704 kronor.

– Det är tufft att hantera en övergång från Allsvenskan till Superettan. Vi går miste om mycket intäkter från förbundet. Samtidigt valde vi att behålla organisationen, sa ordförande Torbjörn Jönsson, enligt klubbens hemsida.

Årets minusresultat för TFF kommer huvudsakligen från en sämre tabellplacering än budgeterat samt minskade publikintäkter.

Torbjörn Jönsson valdes om som ordförande och Timothy Walentynowicz och Martin Ganslandt lämnar styrelsen. Istället valdesPia Jönsson, VD på det kommunala bostadsbolaget TrelleborgsHem, Lotta Berséus, tidigare kommunikationsansvarig i klubben och Thomas Svensson, som också är ordförande i styrelsen för MB Agri, in i styrelsen.

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close