FotbollNyheter

Hög anmälningsfrekvens till Eskilscupen

Anmälningsfrekvensen inför årets upplaga av Eskilscupen ligger fortfarande mycket högt. Hittills är över 350 lag anmälda – en siffra som Eskilsminne IF:s cuporganisation normalt uppnår i slutet av februari.
Fördelningen mellan flick- och pojklag ligger ungefär lika.

– Det ser väldigt positivt ut på anmälningssidan i år. Den trend som vi haft tidigt fortsätter. Vi har legat 14 dagar före normalt länge nu, säger cupgeneral André Petersson till Eskilsminnes hemsida.

– Vi har överläggningar med kommunen och skolorna om inkvartering. Dessutom pågår dialog med hotellen i området. Det handlar om många övernattande gäster både på spelar- och anhörigsidan, konstaterar han.
Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close