skanesport_desktop-panorama-1

IshockeyNyheterRögle BK

HV71 väntar Rögle: ”En riktig utmaning”

Rögle BK kommer från en övertygande 4-0-seger i Växjö. Nu riktas fokus mot en ny utmaning: HV71.
– Det är en riktig utmaning vi ställs inför, säger Rögletränaren Cam Abbott.Rögle fick bästa möjliga start efter uppehållet när man besegrade Växjö på tisdagskvällen. En seger att ta med sig när en ny tuff bortamatch väntar.

– Vad gäller matchen i Växjö så var det en bra seger. Det var 60 minuter av bra fokus från vår sida och något bra att bygga vidare på, säger tränare Cam Abbott till klubbens hemsida.Rögle har mött HV71 tre gånger hittills under säsongen, och endast undkommit med segern vid ett tillfälle.

– Det är en riktig utmaning, HV spelar snabbt och aggressivt. Det gäller att vi fortsätter spela smart och är noggranna när vi flyttar pucken så vi hittar varandra i till exempel omställningar, säger Cam Abbott.

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close