IshockeyNyheter

Målvakten återvänder till Trelleborg Vikings

Trelleborg Vikings har gjort klart med två spelare inför säsongens upplösning. 

En av spelarna är en återvändare – målvakten Tim Hultstrand, som nu gör sin tredje sejour i moderklubben Vikings.

Den 21-årige burväktaren lämnade Trelleborgslaget i slutet av november förra året för spel i division ett-laget Mörrum.

Nu är han tillbaka för att förstärka Vikings inför säsongsavslutningen.

”Vår gemensamma målbild har hela tiden varit att plocka tillbaka Tim förutsatt att det passar alla tre parter (Tim, Trelleborg & Mörrum) vilket det nu gjorde. I Tim får vi ytterligare in en högklassig och utvecklingsbar målvakt som har ett enormt hjärta för klubben och killarna i laget”, skriver Vikings i en kommentar på sin hemsida.

Det andra nytillskottet är backen Axel Björklund som har Hanhals som senaste klubbadress.

”Axel är en back vi följt noga under föregående säsong och även denna säsong. Det är en väldigt spelskicklig offensiv back men också en otroligt ödmjuk person med ett fint CV trots sin unga ålder, född -1998. Axel kommer senast från spel i HockeyEttan-laget Hanhals som i fredags, likt Mörrum, säkrade HockeyEttan-kontraktet till nästa säsong”, skriver Vikings på sin hemsida.

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close