IK PanternIshockeyNyheter

Pantern värvar kvartett inför slutspurten

IK Panten rustar inför säsongsupplösningen och stundande kvalspel till division två. Nedan återfinns lagets senaste nyförvärv, som alla hämtas från Limhamn. 

Forwarden August Cnattingius, 25, har gjort 27 poäng på 21 matcher denna säsong.

Jag känner August väl, tränade honom i Panterns J-20 men även i A-Laget. Han erbjöds kontrakt men avböjde då på grund av studier. Jag vet att vi kommer att ha stor nytta av Augusts skridskoåkning, hårda arbete, målfarlighet och att han är användbar i många spelformer, säger tränaren Joakim Tillgren till klubbens hemsida.

21-årige Filip Staafgård är även han en forward. 23 poäng på 21 matcher denna säsong har han stått för.

Även Filip är en stark skridskoåkare med ett förflutet i Pantern. Ung spelare som jobbar hårt. Att han har ett bra skott också gör att han blir en tillgång för laget, säger Tillgren.

26-årige centern Victor Anderberg uppvisar ett facit på 37 poäng på 21 matcher.

Victor jobbar alltid hårt och är användbar i alla spelformer, han är en poängspelare som dessutom har massor av rutin från hockeytvåan. Skall bli roligt att se han i Panterns tröja, säger assisterande tränaren Emil Carnestad till klubbens hemsida.

Lukas Öberg, forward på 22 år, har snittat en poäng i de fem matcher han spelat denna säsong.

Lukas hittar ofta tomma ytor att bli framspelad på tack vare sin starka skridskoåkning, dessutom besitter han ett bra driv med och utan puck. Jag tror att han kommer passa perfekt in i vårt spel, säger Carnestad.

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close