FotbollNyheter

Anfallaren lämnar LB07 – förblir i Damallsvenskan

Sophie Sundqvist lämnar LB07 för fortsatt spel i Damallsvenskan. Linköpings FC blir kommande klubbadress. 

Förra veckan stod det klart att LB07 drar sig ur Elitettan efter degraderingen från Damallsvenskan. Den 23-åriga anfallaren Sophie Sundqvist förblir dock i högstaserien, då hon har skrivit på för spel i Linköpings FC de två kommande säsongerna.
– Känns otroligt roligt och spännande att skriva på för Linköping. Jag har fått ett väldigt bra intryck av klubben och ser stora möjligheter att utvecklas och ta nästa kliv som fotbollsspelare i LFC, säger Sophie Sundqvist i ett pressmeddelande.
Sophie Sundqvist var LB07:s bäste målskytt under fjolårssäsongen sju mål i den svenska högstaligan.
Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close