skanesport_desktop-panorama-1

InnebandyMalmö FBCNyheter

Nyförvärv till Malmö FBC

Sofia Enerstad, född 1999, är Malmö FBC:s senaste tillskott. Hon kommer närmst från Stockholmsklubben Bele Barkaby IF.Sofia Enerstad beskrivs som en stark back med bra passningsspel och skott utifrån.

– Vi fick ju kontakt med Sofia ganska sent inpå att transferfönstret stängde men fick ett så positivt intryck att det bara var att köra. Ett intryck som bara har förstärkts med den korta tid hon har varit hos oss och jag tycker hon har kommit in bra spelmässigt i laget. Hennes första SSL-match (IKSU hemma) fick hon bevittna från avbytarbänken men spelade sen från start mot Karlstad, säger huvudtränaren Mikael Jeppsson till klubbens hemsida.

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close