FotbollNyheter

TFF värvar anfallare från LB07

Elisa Lang Nilsson är TFF:s damlags senaste tillskott. 20-åringen kommer närmast från LB07.

Anfallaren har provtränat med TFF under en tid. I helgens match mot Borgeby visade Elisa Lang Nilsson upp sig från sin bästa sida, då hon gjorde båda målen i 2-0-segern.

– Elisa har tränat med oss de senaste veckorna samt deltagit i två av våra träningsmatcher och i dessa gjort tre mål. De senaste säsongerna har hon i stort sett varit ordinarie i allsvenska LB07 vilket gör att vi kommer höja kvalitén i truppen ytterligare någon nivå. I Elisa får vi en duktig offensiv spelare som kan spela på flertalet positioner i anfallet, säger Hans Malmgren, huvudtränare för TFF:s damlag, till klubbens hemsida.

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close