skanesport_desktop-panorama-1

Fotboll

Profilerad värvning till Åkarps IF

Under veckan presenterade Åkarps IF en profilerad värvning i Nikola Zivanovic, som närmast kommer från Lilla Torg FF. 

26-åringen uppmärksammades i tv-programmet ”I Zlatans fotspår” som en av flera talangfulla fotbollsspelare i Malmöområdet.

I tidiga tonåren provtränade Nikola Zivanovic bland annat med Liverpool FC:s ungdomslag, samt representerade Sveriges landslag på pojksidan.

– Nikola ville ha en ny utmaning eftersom han inte kände att han fick ut max av sin kapacitet i sin tidigare situation. Jag känner Nikola sedan en tid tillbaka och han känner flera från laget, vilket föll naturligt i valet att komma över till oss, säger Åkarps tränare, Eremal Zejnullahu, till Skånesport.

Närmast kommer den offensiva spelaren från Lilla Torg, men han har även representerat Malmö FF, IFK Hässleholm, Husie IF och BK Höllviken.

– Det är en spelare som kan spela på många offensiva positioner, och han kommer ge oss en ny dimension i anfallsspelet. Hans styrkor är framförallt att han är snabb i djupled och att han har väldigt bra avslut. Lägg på att han har spelat mycket elitfotboll, vilket har gett honom en inställning och vinnarmentalitet som han tar med sig, säger Eremal Zejnullahu.

Artikelbild: Bildbyrån

Related Articles

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2