HandbollNyheter

Johan Nilsson återvänder till IFK Kristianstad

Johan Nilsson lämnar IFK Ystad och flyttar tillbaka till IFK Kristianstad efter denna säsong. Kontraktet parterna emellan är på två plus ett år.

24-årige Johan Nilsson lämnade IFK Kristianstad för IFK Ystad 2016. Sedan dess har vänsternian växt ut till en viktig spelare i Ystadslaget.

– När Johan flyttade från Kristianstad till Ystad, gjorde han det för att få speltid. En spelare som gått den långa vägen. Hans utveckling har gått stadigt uppåt och nu när han kommer tillbaka är han en etablerad 2-vägs spelare. Hans attityd till träning har alltid varit bra och med hans erfarenhet får vi in en spelare som känner till både IFK Kristianstad och ligan väldigt bra. Det känns skönt att vi får hem en spelare med stort orange hjärta, säger Kristianstads sportchef, Jesper Larsson, till klubbens hemsida.

– Det ska bli väldigt kul att komma tillbaka och jag ser fram emot det. Extra roligt att få komma tillbaka till hemstaden och få spela på sin hemmaplan. Ska bli kul att få en tränare som Ljubomir Vranjes och hans sätt att se på handboll och få en chans att utvecklas under honom. Björn känner jag sedan innan och jag vet att jag kan lära mig mycket av honom också, säger Johan Nilsson till Kristianstads hemsida.

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close