skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheterTrelleborgs FF

Kontraktslös Pa Konate kan representera TFF

Klubblöse Pa Konate, 25, har tränat med Trelleborgs FF under en tid. Nu kan han komma att spela för klubben – trots utevarande kontrakt. 

Den förre Malmö FF-spelaren Pa Konate återvände till svensk fotboll efter en mindre lyckad sejour i Italien.  Under fjolåret tillhörde han GIF Sundsvall, som slutligen fick se sig degraderat från Allsvenskan.

Sedan ett par veckor tillbaka har vänsterbacken tränat tillsammans med Trelleborgs FF. TFF som under söndagen träningsspelar mot Östers IF – där Konate har tagits ut att figurera i matchtruppen.

– Han tränar ju med oss och om det inte löser sig med någon klubb för honom kanske han är intresserad av oss. Om han skulle landa här kan han inte göra det utan att ha fått spela någon match så det kan vara bra för honom att spela. Vi får se om han står på planen på söndag, vi är i dialog, säger TFF-tränaren Kristian Haynes till Trelleborgs Allehanda.

Pa Konate har tidigare uttalat att TFF inte skulle vara ett alternativ för honom. Men då allt fler ligors övergångsperioder upphör, blir alternativen färre för vänsterbacken.

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close