IshockeyNyheter

Forwarden förlänger med Trelleborg Vikings

Brian Liechti återvände till Trelleborg Vikings under säsongen. Nu förlänger han sitt avtal med klubben.

Så sent som vid årsskiftet presenterade Trelleborg Vikings Brian Liechti som klubbens nyförvärv. Nu har forwarden gjort klart för ytterligare en säsong under sin andra sejour i klubben.

– Vi är självklart väldigt glada över att Brian fortsätter hos oss i Trelleborgs Ishockeyförening. På något sätt känns det som Brian är en ”Trelleborgsprodukt” som alltid spelat i klubben. Personligen tror jag att det är hans utstrålning, leende och trygghet som gör att föreningen och Brian trivs så bra ihop, säger Fredrik Troberg, sportsligt ansvarig, till klubbens hemsida.

Brian Liechti flyttade från Schweiz till Trelleborg när han bara var 16 år, och spelade i Trelleborg Vikings i en och en halv säsong. Sedan dess har han representerat klubbar i såväl Sverige som Schweiz.

– Jag var 16 år första gången jag kom till Trelleborg och stadens ishockeyförening. Sedan dag ett har jag blivit välkomnad och mött på ett fantastiskt sätt som gjort att klubben kommit mig nära hjärtat. Trelleborg känns som hemma för mig och jag vill verkligen hjälpa klubben nå nästa nivå, säger Brian Liechti till Tif Vikings hemsida.

Den schweiziske forwarden gjorde fem mål och fyra assist på 14 matcher under den nyligen avslutade säsongen.

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close