skanesport_desktop-panorama-1

IshockeyNyheter

SHL-slutspelet skjuts upp

Herrarnas SM-slutspel i hockey skjuts upp till den 24 mars, beslutade ligan under torsdagen.

”Nu när beslutet om att begränsa publika evenemang har tillkommit väljer vi i enighet med samtliga 14 klubbar och i samråd med hockeyförbundet att skjuta på slutspelet för att förhoppningsvis kunna spela med publik framöver”, säger SHL:s vd, Michael Marchal, i ett pressmeddelande.

SM-slutspelet skulle ha startat i helgen. Beslutet att skjuta upp matcherna innebär att slutspelet, med start från kvartsfinalerna, kommer att avgöras i bäst av fem matcher i stället för bäst av sju matcher. Åttondelsfinalerna kommer att spelas enligt samma upplägg som tidigare i bäst av tre matcher.

Det är sedan tidigare klart att den sista grundserieomgången, som spelas i kväll, spelas utan publik.

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close