Ishockey

Trelleborg Vikings förlänger med ung forward

Trelleborg Vikings förlänger avtalet med egna produkten Otto Månsson.

Otto Månsson, 19, har tagit den långa vägen genom Trelleborg Vikings U- och J-lag. Denna säsong var hans andra på A-lagsnivå i klubben, trots att han först kommande säsong räknas som seniorspelare.

Nu står det klart att han förlänger sitt kontrakt med klubben.

– Att egna Trelleborgskillar lyckas ta sig upp i seniorlaget och etablera sig är det bästa ur alla aspekter. Vi har de senaste säsongerna haft väldigt många egna produkter i truppen, där vårt långsiktiga mål är att öka antalet spelare med ”Ishockeyföreningen” som moderklubb. Steget från hockeytrean till hockeytvåan är ett stort steg att ta för våra juniorer över en sommar, speciellt om man dessutom aldrig känt på kontinuerligt seniorspel. En som lyckades med att acklimatisera sig väl under föregående säsong var Otto, säger Fredrik Troberg, sportsligt ansvarig, till klubbens hemsida.

Otto Månsson spelade 23 matcher under säsongen. Han är belåten över att få fortsatt förtroende i sin moderklubb.

– Trelleborgs Ishockeyförening är min moderklubb och en förening jag varit i under alla mina år som hockeyspelare. I snart 16 år har jag flertalet gånger i veckan under hockeysäsongen varit i mitt andra hem; Söderslättshallen, tillsammans med vänner för att utöva min sport, Ishockey. Jag har alltid trivts och aldrig känt mig utanför i föreningen. Jag är en hockeyprodukt som är skapad av ”Ishockeyföreningen”, där jag kommer att göra allt för att hjälpa laget och föreningen nå nya höjder framöver, säger han själv till klubbens hemsida.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close