FC RosengårdFotbollNyheter

FC Rosengård förstärker med duo

FC Rosengård har gjort klart med duon Wilhelm Öberg och Jamshed Asekzai inför den stundande säsongen. 

Wilhelm Öberg, 22, kommer närmast från LB07, som han var med och vann division tre med under fjolårssäsongen.

Högerbacken har skrivit på ett avtal över säsongen 2020.

– Jag ser väldigt mycket fram emot säsongen med FC Rosengård och att kunna bidra med vad jag kan för att vi ska kunna nå våra mål för säsongen, säger Wilhelm Öberg till FCR:s hemsida. 

Klubbytet blir hans första i karriären.

– Jag kände att det var dags att röra på mig och testa nya utmaningar. Samt att det är ett intressant projekt i FC Rosengård med många duktiga spelare så kändes rätt val att göra, säger Wilhelm Öberg.

Det andra nytillskottet är Jamshed Asekzai, 22, som har IFK Malmö som senaste klubbadress. Den offensiva mittfältaren/anfallaren har även han skrivit ett kontrakt över säsongen 2020.

– Att jag bestämde mig för FC Rosengård var för att jag känner till deras spelfilosofi, och att den passar mig med min spelstil. FC Rosengård är ett lag som satsar och vill klättra i seriesystemet och jag vill vara med på den resan och bidra. Plus att Tommy var också en avgörande faktor eftersom jag har haft honom innan så vet jag vad han går för. Jag kände direkt att jag blev proffsigt bemött av hela klubben och framförallt av Valentino Lai vilket gjorde beslutet väldigt enkelt, säger han till klubbens hemsida.

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close