HandbollLUGINyheter

Lugi förlänger med Clara Lerby

Clara Lerby anslöt till Lugi från Kungälv inför säsongen. Nu står det klart att hon förlänger med Lundalaget. 

Clara Lerby, 20, har växt ut till en bärande spelare i Lugi denna säsong. Insatser som även belönats med landslagsspel.

Nu förlänger hon sitt kontrakt med tre år.

– Jag trivs som fisken i vattnet! Både med mina lagkamrater och mina tränare, säger Clara lerby till Lugis hemsida.

– Vi är naturligtvis jätteglada att vi har knutit Clara på ett längre kontrakt. Jag tror absolut inte vi sett toppen av hennes utveckling än, jag tycker hon går framåt och förbättrar nya saker hela tiden. Att hon har en hög kapacitet och levererat på en hög nivå säger ju sig själv när man belönas med en landslagsplats och det tycker jag är välförtjänt. Clara jobbar hela tiden med att utvecklas och förbättra sig ännu mer och det ska bli riktigt spännande att se hur långt hon kan komma i karriären, säger LUGIs sportchef, Kenneth Andersson, till klubbens hemsida.

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close