FotbollNyheter

Dubbla damallsvenska förstärkningar till TFF

TFF presenterar Edina Filekovic och Elina Lenir som nyförvärv i truppen. Edina Filekovic spelade i FC Rosengård medan Elina Lenir spelade i LB07 under förra säsongen.

21-åriga Edina Filekovic har under de senaste säsongerna fått chansen i både Damallsvenskan och Champions League för FC Rosengård. Hon har även representerat Sveriges ungdomslandslag ett flertal gånger. Filekovic är en spelskicklig försvarare som är användbar även på andra positioner på planen.

Elina Lenir är 19 år gammal och har de tre senaste säsongerna gjort allsvenska matcher för LB07. Likt Filekovic har hon också representerat Sverige i ungdomslandslagssammanhang. Lenir är en mittfältare med bra inställning och fin speluppfattning.

– Vi är mycket nöjda med att kunna knyta till oss Edina Filekovic och Elina Lenir i konkurrens med klubbar från både Allsvenskan och Elitettan. Det visar att Trelleborgs FF är en intressant klubb för spelare och att många vill vara delaktiga på den resa vi just nu är mitt uppe i, säger Hans Malmgren, huvudtränare för damlaget, till klubbens hemsida.

Artikelbild: TFF

Relaterade artiklar

Back to top button
Close