Ishockey

Backen stannar i Trelleborg Vikings

Under onsdagskvällen presenterade Trelleborg Vikings Gustav Sterner som klubbens senaste spelarförlängning. 

20-årige Gustav Sterner anslöt till Trelleborg Vikings inför den nyligen avslutade säsongen.

Backen, som representerat Malmö Redhawks i U- och J-sammanhang samt Lund Giants seniorlag, spelade 23 matcher för Trelleborgslaget i Hockeytvåan och kvalspelet.

Nu står det klart att han förlänger sitt kontrakt med ytterligare ett år.

Det känns jättebra att ha skrivit på för ytterligare ett år med Ishockeyföreningen! Jag har känt mig välkommen sedan första dagen jag kom hit och känner att miljön föreningen erbjuder mig att vara i är helt perfekt. Därför var det ingen som helst tvekan när klubben ställde frågan om fortsatt spel i Trelleborg, säger Gustav Sterner till klubbens hemsida. 

Fredrik Troberg, sportsligt ansvarig i föreningen, är belåten över att knyta Gustav Sterner till klubben för ytterligare en säsong.

– Gustav är en fantastisk människa att ha att göra med. Han har lätt till skratt, vill hela tiden göra sig själv och laget bättre samt otroligt seriös och smart i allt han gör. Han personliga egenskaper speglar av sig på isen då han framför allt i mitten av säsongen, efter första skadan, spelade otroligt stabilt och moget, säger Fredrik Troberg till klubbens hemsida.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close