HandbollNyheter

H65-spelaren lämnar: ”Tar otroligt mycket tid”

H65 Höörs stöttepelare och murbräcka går vidare till andra uppgifter. Anna Johansson har spelat sin sista match i H65-tröjan, skriver klubben på sin hemsida.

Stark i såväl offensivenen som defensiven var Anna Johansson med och bärgade SM-guld till H65 Höör, samt framgångar i Europa.

Men nu väljer den 23-årige niometaren att lämna klubben – och spel på elitnivå.

– Jag har funderat mycket på det här och slutligen kommit fram till ett beslut. Mest handlar det om att handbollen på elitnivå tar så otroligt mycket tid. Jag är en person som har så mycket annat jag vill göra och uppleva, och för att det ska bli möjligt går det inte att kombinera med handbollen. Tankarna började komma i början av den här säsongen, och när beslutet väl var taget kändes det rätt, säger Anna Johansson till klubbens hemsida.

Beslutet ska skänka henne tid att reflektera över sin situation. Om Anna Johansson faktiskt har gjort sin sista handbollsmatch återstår att se.

– Just nu känns det som att jag slutar, ibland känns det som en paus. Vi får se. Om ett år kanske man känner annorlunda och vill tillbaka. Men jag måste ge mig själv den här chansen, säger hon.

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close