Ishockey

Uppgifter: Ted Brithén klar för Bern

I förra veckan stod det klart att flera spelare lämnar Rögle BK. En av dessa var Ted Brithén – som nu ska ha hittat en ny klubbadress.

Enligt flera medier är den förre Röglestjärnan klar för spel i schweiziska Bern, där ett tvåårsavtal ska vara undertecknat.

– Det är ovisst överallt, för varje spelare, speciellt för de som inte sitter på kontrakt. Det är ovisst gällande alla jobb och för mig personligen har de en lockdown i Schweiz just nu. Jag väntar till att det ska ordna upp sig, sen får jag ta det som det kommer, säger Brithén till Helsingborgs Dagblad.

Röglespelaren fick i säsongens första seriematch en puck i ansiktet och bröt käken. Han missade stora delar av hösten, men noterades för 15 mål och 22 assist på 33 grundseriematcher innan SM-slutspelet ställdes in på grund av coronaviruset.

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close