IshockeyRedhawks

Flera spelare lämnar Malmö Redhawks

Säsongen fick ett plötsligt slut. Nu står det klart att en septett av spelare lämnar Malmö Redhawks. 

Backarna Niklas Arell och Tobias Ekberg samt forwards Max Görtz, Henrik Hetta, Matias Myttynen och Jesper Jensen lämnar, meddelar klubben på sn hemsida.

– Vi vill rikta ett stort tack till killarna för deras insatser i Redhawksdressen och samtidigt passa på önska dem ett stort lycka till i sina fortsatta karriärer, säger sportchefen Patrik Sylvegård till klubbens hemsida.

Sedan tidigare har det varit ett faktum att även Carl-Johan Lerby lämnar. Backen, som lånades tillbaka till Malmö Redhawks inför den nyligen avslutade säsongen, återvänder nu till Nordamerika. Där han ska försöka ta en plats i Calgary Flames NHL-trupp.

– Det ska bli väldigt spännande att följa Calles framfart där borta. Jag hoppas att han får en lång karriär i världens bästa liga, men han vet också att han är varmt välkommen tillbaka till oss, säger Sylvegård.

Gällande Frederik Storm, Axel Wemmenborn och Carl Persson – vars avtal löper ut i samband med säsongsslut – är inga beslutna tagna, meddelar Malmö Redhawks.

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close