FotbollNyheter

Distiriktsserierna startar som planerat

Vid ett extra insatt styrelsemöte under torsdagen beslutade Skånes Fotbollsförbunds styrelse att genomföra distriktets tävlingsverksamhet enligt tidigare planering.

Skånes Fotbollförbund har noga övervägt Svenska Fotbollförbundets rekommendationer tillsammans med den information och riktlinjer som kommit från Folkhälsomyndigheten. Vid ett extra insatt styrelsemöte under torsdagen beslutade Skånes Fotbollsförbunds styrelse att genomföra distriktets tävlingsverksamhet enligt tidigare planering.

Folkhälsomyndigheten rekommenderar att idrott ska fortgå och att det är bra för folkhälsan. Beslut tar avstamp i denna rekommendation.

– Vi är i ett svårt läge där vi på bästa sätt måste bidra till att minimera smittspridning men samtidigt ta ansvar för folkhälsan. Det är därför extra viktigt i nuvarande läge att alla försöker bibehålla stabilitet och struktur. Vi vill även understryka att all fotbollsverksamhet ska följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och råd avseende mindre arrangemang säger Claes Ohlsson, ordförande i Skånes Fotbollförbund till hemsidan.

Foto: Lola Nilsson

Relaterade artiklar

Back to top button
Close