FotbollNyheterTrelleborg FF

Tideman ny lagkapten i Trelleborgs FF

Anton Tideman blir ny lagkapten i Trelleborgs FF för säsongen 2020. Efter fyra säsonger i klubben får han lagkaptensbindeln runt sin arm under stundande säsong

– Först och främst så är jag jättestolt, det är ett ärofyllt uppdrag, jag är jättejätteglad över det, säger Anton Tideman till klubben hemsida.

TFF:s huvudtränare Kristian Haynes motiverar valet av Anton Tideman som lagkapten.

– Jag tycker att Anton har de egenskaper som jag ser i en lagkapten, säger Kristian Haynes. Han är en pådrivare, han har en förankring i TFF och han har spelat väldigt mycket matcher sen han kom hit. Han har en förmåga att påverka sin omgivning. Det har visat sig under tuffa tider som ifjol att han stått pall och ganska mycket försökt hjälpa och påverka situationen.

Kristian Haynes säger att beslutet tagits i god dialog med den tidigare lagkaptenen Salif Camara Jönsson, som deklarerat att han i år gör sitt sista år som spelare. Haynes säger att man, åtminstone på förhand, kanske inte ser att Camara Jönsson kommer att spela 30 omgångar.

Bild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close