IshockeyNyheterRedhawks

Wemmenborn förlänger med Malmö Redhawks

Det har varit på tapeten under en tid. Men nu står det alltså klart att Axel Wemmenborn förlänger sitt avtal med Malmö Redhawks. 

– Jag är självklart jätteglad över att stanna i klubben som jag haft i mitt hjärta sedan jag var en liten grabb, säger Axel Wemmenborn till klubbens hemsida.

Den Kristianstadfödde forwarden Axel Wemmenborn är klar för ytterligare en säsong i Redhawks, hans fjärde raka i klubben sedan han anslöt från IK Pantern under hösten 2017.

– Jag är självklart jätteglad över att stanna i klubben som jag haft i mitt hjärta sedan jag var en liten grabb. Jag ser dessutom med spänning fram emot den tid som kommer, där det blir lite av en nystart med nya tränare och flera nya spelare. Det ska bli kul att träffa alla på måndag och dra igång sommarträningen, men jag ser redan nu fram emot hösten och att få spela framför fansen i Malmö Arena igen, säger Axel Wemmenborn.

Under sin tid i klubben har Axel Wemmenborn vuxit ut till en stark tvåvägscenter som gör jobbet över hela banan. Han leder sin formation på isen och är inte minst väldigt skicklig i spelet med en man mindre på banan.

– I Axel har vi en hårt arbetande forward och en spelare där vi vet exakt vad vi får. Han stämplar in varje dag, oavsett om det är träning eller match. Han har dessutom tagit steg framåt för varje säsong som han varit hos oss och vi tror även att vi kan få ut ännu mer av hans spel, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård, till klubbens hemsida.

 

Artikelbild: Bildbyrån 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close