HandbollNyheter

Lugi förlänger med talangfull duo

Lugi förlänger med talangerna Tyra Axnér och Hanna Popaja. De har skrivit på ett kontrakt över två nya säsonger.

Vänsternian Tyra Aznér och målvakten Hanna Popaja fick båda debutera för Lugi i SHE denna säsong. Tillsammans nådde de även framgångar med Sveriges U17-lag under den föregående sommaren.

– Jag är väldigt förväntansfull inför kommande säsong, då jag tycker denna säsongen har gått bra då jag fått chansen och kan inte mer än se fram emot att utvecklas i SHE i en klubb som tror på mig, säger Hanna Popaja till klubbens hemsida.

– Jag har  vuxit upp i LUGI  så det känns  bra att få  fortsätta den resan och jag är nöjd med mitt första år. Jag har lärt mig massor och kände att jag kom igång ordentligt under vårsäsongen. Jag behöver lägga på mig några kilo muskler till hösten och det finns det gott om tid för att göra nu.  Jag tror på vårt lag och ser mycket fram emot nästa säsong, säger Tyra Axnér till klubbens hemsida.

– De är mogna att ta ett större ansvar och jag förväntar mig att båda spelarna kommer att göra skillnad på planen kommande säsong, säger sportchefen och tränaren Kenneth Andersson i ett pressmeddelande.

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close