IshockeyNyheter

Daniel Bertov lämnar Rögle för moderklubben

27-årige Daniel Bertov lämnar Rögle BK för spel i moderklubben HV71. 

Daniel Bertov anslöt till Rögle från Leksand inför säsongen 2018/2019. Sedan dess har han varit en stabil back i Ängelholmslaget.

Hans kontrakt gick ut med Rögle efter den nyligen avslutade säsongen. Nu står klart att Bertov skriver på för SHL-konkurrenten HV71 – tillika moderklubben.

– Mitt mål har alltid varit att spela i HV71 igen. Jag får gåshud bara jag tänker på att åka in till HV-låten i Kinnarps Arena. Det har varit bra för mig att vara iväg några år och jag är väl lite av en ”late bloomer”, så det känns som det är rätt tid för mig att komma tillbaka, säger Daniel Bertov till HV71:s hemsida.

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close