FC RosengårdNyheter

Jenny Damgaard ny tf klubbchef hos FC Rosengård

Jenny Damgaard blir FC Rosengårds nya klubbchef de kommande tre månaderna och tillträder sin tjänst omedelbart.

 

– Det känns väldigt spännande och inspirerande att anta denna utmaning i tre månader. Jag har arbetat tillsammans med föreningen i drygt 11 år och de senaste åren främst med FC Rosengårds sociala verksamheter. Jag hoppas kunna bidra med min erfarenhet runt utvecklings- och hållbarhetsfrågor inom idrotten samt organisation och struktur. Jag är även tacksam över att kunna jobba vidare med mina övriga engagemang med fokus på hållbar idrott i Malmö, säger Jenny Damgaard till klubbens hemsida.

Jenny är ett välkänt namn i föreningslivet i Malmö och har under många år arbetat med FC Rosengårds olika sociala verksamheter. Bland annat som projektledare för Football for Life och Kul på hjul.

– Jenny är bästa möjliga person att leda det utvecklingsarbete som FC Rosengård nu går igenom. Jenny kan våra verksamheter och medarbetare inom såväl den sportsliga som sociala delen av vår förening. Dessutom är hon välkänd bland våra samarbetspartners och inom staden vilket är viktigt. Vi har mycket stort förtroende för Jenny i detta viktiga uppdrag, säger Håkan Wifvesson, styrelseordförande för FC Rosengård.

Foto: FC Rosengård

Relaterade artiklar

Back to top button
Close