skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

Talangfull center till Lunds VK

22-årige talangen Patrik Johansson ansluter till Lunds VK från Vindrarp.

Efter en rekordtidig säsongsavslutning på grund av coronavirusets utbrott är Lunds VK mitt uppe i förberedelserna inför hösten.

– Det känns kul att ha fått chansen och jag hoppas att spelarna i Lund ser fram emot att få spela med mig lika mycket som jag ser fram emot att spela med dem, säger Patrik Johansson i ett pressmeddelande från klubben.

– Patrik är en spännande spelare som vi ser fram emot att arbeta med i elitlaget under de kommande säsongerna. Han är väldigt intresserad av att satsa på volleybollen och jag ser framför mig en brant utvecklingskurva. Patrik kommer att addera mycket styrka i vårt nätspel, säger klubbchefen Stefan Sjöström.

Artikelbild: Privat

Related Articles

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2