Nyheter

IBK Lund förlänger med nyckelspelare

IBK Lund har deklarerat en kontraktsförlängning. Betydande spelaren Ellen Hammar har skrivit på ett flerårigt avtal. 

Ellen Hammar, 21, är fostrad i IBK Lund, men återvände nyligen efter spel i Malmö FBC. Nu står det klart att hon förlänger sin tid i moderklubben med ytterligare fem säsonger.

– För mig var det ett självklart val. Jag spelar i ett lag med sjukt snälla tjejer och tränare som precis som jag vill väldigt mycket med innebandyn. Att träna med detta gäng är den största lyckan för mig, säger Ellen Hammar i ett pressmeddelande.

– Då har en av lagets viktigaste spelare visat var skåpet ska stå! Då älskar man verkligen klubben, laget och har tro på det SSL-äventyr som nu väntar oss. Självklart är vi otroligt glada över de signaler det sänder till övriga laget, säger assisterande tränaren Aron Olsson i ett pressmeddelande.

 

Artikelbild: Patrik Palm

Relaterade artiklar

Back to top button
Close