skanesport_desktop-panorama-1

IshockeyNyheterRögle BK

Välmeriterad målvakt till Rögle BK

Rögle BK har kontrakterat välmeriterade målvakten Johan Gustafsson. Den 28-årige målvakten, kommer närmast från tyska Adler Mannheim och har skrivit på ett ettårskontrakt med Skåneklubben.– Johan är en väldigt rutinerad målvakt som vet vad som krävs för att vinna. Han har en bra inställning och vill utvecklas för att ta sitt spel till en ännu högre nivå hos oss, säger Rögles sportchef Chris Abbott.Efter ett år i tyska ligan är Johan Gustafsson tillbaka i svensk hockey igen.
– Det känns fantastiskt kul att vara klar för Rögle BK, ser fram emot att komma ner och göra oss hemmastadda i Ängelholm. Efter att ha sett uppsvinget som klubben gjort de senaste åren så var det ett väldigt enkelt val för mig, det känns inspirerande, säger Johan Gustafsson till klubben hemsida.

Han ser fram emot att komma till Rögle BK och ha Catena Arena som hemmaplan:
– Catena Arena är den roligaste hallen att spela i, det är inget jag säger för att jag skrivit på för Rögle. Alla man pratar med säger samma sak. Det är kompakt och bra tryck där fansen skapar en otrolig stämning, säger Johan.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close