HandbollNyheter

OV Helsingborg värvar från Norge

OV Helsingborg hämtar in en ny mittnia i Viktor Hedin. Närmast kommer han från norska St. Hallvard HK.

Viktor Hedin, född 1998, kommer från Ystad och har fått sin handbollsutbildning i Ystads IF. Han har 15 U-landskamper i ryggsäcken och har de två senaste åren spelat i Norge, där han gjort närmare 200 mål för St Hallvard.

– Vi är mycket nöjda med att ha lyckats värva Viktor. Trots sin unga ålder har han gjort starka säsonger i norska ligan och har haft ögon på sig från andra klubbar i både Sverige och Norge. Han är ung och utvecklingsbar och passar bra in i sättet som vår nye tränare Toni Johansson ser på handboll, säger Dennis Pettersson i OV Herrs sportgrupp, till klubbens hemsida.

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close