skanesport_desktop-panorama-1

Nyheter

Trotjänaren förlänger med Malmö FBC

Framstående spelaren Robin Crantz förlänger med Malmö FBC. 

Robin Crantz har tillbringat större delen av sin innebandygärning i Malmö FBC, med ett kortare avstamp i FC Helsingborg som undantag.

Med över 300 poäng på snart 200 matcher är han en av klubbens främsta spelare någonsin.

– Vikten av att Robin fortsätter med en innebandysatsning i Malmö FBC kan inte nog understrykas. Poänggarantin som följer med Robin är såklart viktig men jag vill även lyfta fram hans ledaregenskaper på och utanför plan samt förmåga att få med sig gruppen. Egenskaper som har varit och kommer bli extra viktiga i takt med att vi har och kommer förstärker laget med unga spelare. Robin skulle säkert inte hålla med mig om hans betydelse som ledare för laget och det tycker jag bara förstärker hans roll! säger klubbchefen Mikael Jeppsson till hemsidan.

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close