Nyheter

Fair Play-pris till Malmö FBC-stjärna

Malmö FBC:s Ellen Rasmusson har efter säsongen tilldelats priset ”Årets Fair Play-spelare”. 

Ellen Rasmusson har inte bara haft en lyckad säsong i poängproduktivitet, hon har även fått erkännandet som en uppskattad med- och motspelare.

Nu tilldelas hon Fair Play-priset, som tilldelas en spelare/ledare som uppfyller följande kriterier:

”Spelaren/ledaren ska genom sitt agerande vara ett föredöme för svensk innebandy. Det innebär att han/hon på ett tydligt sätt medverkar till rent spel och ett positivt innebandyklimat före, under och efter match”, lyder kriterierna.

Juryns motivering: Ellen Rasmussen är ödmjuk och lyhörd och lätt att samarbeta med.

– Jättekul och väl värt att Ellen får denna utmärkelse. I rollen som lagkapten går hon verkligen i bräschen och jag tycker även att det speglar hela lagets säsong. Såklart många faktorer som spelar in men svart på vitt så har vi gått från ett lite högre snitt minuter på botbänken till att vara ett av ligans minst utvisade lag (snitt 1,8 per match) och jag tror vi upplevs lite enklare att samarbete med från domarsidan, säger Malmö FBC:s huvudtränare, Mikael Jeppsson, till klubbens hemsida.Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close