HandbollHK MalmöNyheter

HK Malmö förlänger med Dan Beutler

HK Malmö och Dan Beutler förlänger avtalet och utnyttjar därmed optionsåret som fanns i kontraktet.
En mycket nöjd målvakt ser framemot ytterligare en säsong i HK Malmö.
– Jag har ett otroligt driv och sug för att spela handboll igen. När mitt missbruk tog handbollen ifrån mig så skapade det en ännu större hunger och drivkraft som jag nu kan få utlopp för.

– Detta är vi väldigt glada för. På det sätt Dan har kommit tillbaka och det han har visat upp på träning så kommer detta att bli en bra förstärkning för laget. Vi kommer att få ett av ligans bästa målvaktspar, säger HK Malmös ordförande Jörgen Rasmusson till klubbens hemsida..

Dan Beutler kommer säsongen 2020/21 bilda målvaktspar tillsammans med Anton Hellberg som gjorde en mycket stark fjolårssäsong.

– Dan kommer nu kunna fortsätta ha ett mentorskap för Anton Hellberg och utveckla honom till nästa nivå i sin karriär precis som han tidigare har hjälpt Kristian Saeverås och Robin Paulsen Haug, säger Jörgen Rasmusson.

HK Malmös tränare Stian Tönnesen är nöjd med att Dan fortsätter i HK Malmö.

– Dan har unika kvaliteter som målvakt och han tillför ovärderlig kunskap till laget och till de andra målvakterna. Med Dan i laget ökar våra möjligheter att ta steget fullt ut och vinna titlar och prestera bra i Europaspelet.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close