skanesport_desktop-panorama-1

InnebandyMalmö FBCNyheter

Malmö FBC presenterar talangfull förstärkning

Jennifer Wirén, född 2000, är Malmö FBC:s senaste nyförvärv. Närmast kommer hon från Lockerud Mariestad, som till vardags är hemmahörande i Allsvenskan.

Trots sin unga ålder har Jennifer Wirén redan hunnit med att spela 84 allsvenska matcher och på dessa producerat 72 (50 mål och 22 assist) poäng. Jennifer Wirén, som både kan spela forward och back, har även representerat Sverige i U19-landslaget.

–Vi har följt Jennifer i många år, dels från Allsvenskan men även via juniorspel i såväl klubblag och U19-landslaget. Att värva en så pass ung spelare med så mycket erfarenhet känns riktigt bra! säger sportchefen Mats-Ola Nimgård till klubbens hemsida. 

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close