Nyheter

Malmö FBC:s herrar förstärker

Tobias Tjörnestam, född 2001, är Malmö FBC:s senaste tillskott. Närmast kommer han ifrån Bjärreds IBK. 

 

Trots en skadetyngd säsong lyckades Tobias Tjörnestam producera 22 poäng på 15 matcher i juniorallsvenskan/division två. 

– Tobias som ju är från Malmö har gått på Malmö Floorball Academy från idrottsgrundskolan i årskurs 7 till att nu gå ut gymnasiet på NIU Innebandy, så vi har ju kunnat följa han under lång tid. Egentlige hade vi velat värva Tobias tidigare, men har inte gjort något försök då vi vet att de hade en långsiktig JAS-satsning i Bjärred där Tobias var en väldigt viktig spelare. Nu är tiden mogen och vi är väldigt glada för att kunna knyta till oss en spelare vi tror väldigt mycket på framöver. Trots att hans seniorerfarenhet är på division 2-nivå har han den fysik som krävs för allsvenskt spel och har också en väldigt bra skolning från sin tid i Bjärred, säger klubbchefen Mikael Jeppsson till hemsidan. 

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close