Nyheter

Triathlon Sprint European Championships Malmö och Stockholm Triathlon ställs in

Som så många andra evenemang ställs nu även Triathlon Sprint European Championships Malmö och Stockholm Triathlon in pga Covid 19.

Man har noga följt utvecklingen i samhället men har nu kommit till en punkt där ett beslut om sprint-EM i Malmö och Stockholm Triathlon behövde fattas. Då det i dagsläget är förbjudet att arrangera tävlingar av denna storlek och de internationella deltagarna avråds att resa till Sverige sett till de rådande omständigheterna fanns tyvärr ingen annan möjlighet än att ställa in båda tävlingarna. Därmed utgår också SM på olympisk distans 2020.

– Vi tycker självklart att detta är mycket tråkigt, särskilt då vi efter år av förberedande arbete äntligen skulle få ha glädjen att välkomna deltagare från hela Europa till ett fantastiskt europamästerskap i Malmö, en riktig triathlonfest. Vi hoppas att vi i framtiden får denna möjlighet igen säger Jesper Svensson, ordförande för Svenska Triathlonförbundet.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close