Nyheter

Ellen Rasmusson prisad som Årets spelare

Personligen har säsongen varit den bästa hittills. I kollektiv aspekt har Ellen Rasmussen sett till att vara bidragande i såväl Malmö FBC som det svenska landslaget. Nu prisas hon som Årets spelare inom svensk innebandy på damsidan.

En historiks femteplats i SSL och VM-guld med Sverige. Två sammanhang där Ellen Rasmussen glänst.

Nu prisas hon som Årets spelare inom daminnebandyn.

”Ellen är en kulturbärare och lagkapten som i år har tagit ännu ett kliv i sin utveckling. Hon bär sitt Malmö på sina axlar med en självklarhet, pondus och auktoritet i match efter match. En komplett spelare och vinnarskalle som älskar att duellera, göra mål och assister, likväl som att jobba hårt över hela banan och att täcka skott. Ellen är en ovärderlig pjäs i sitt Malmö och i landslaget”, lyder motiveringen.

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close