Nyheter

Förlängning av Lunds VK

Lunds VK har förlängt med en av lagets viktiga centerspelare. Det är Beatrice Hellichius som fortsätter sin elitsatsning över kommande två säsonger i Lunds VK.
– Jag är extremt taggad för kommande säsong. Efter det slut vi fick på föregående säsong så tror jag att alla längtar till att komma igång igen, säger Beatrice Hellichius.

Beatrice tillhör stommen i Lunds VK efter tre säsonger i klubben och har visat på ett stort allroundkunnande i sitt spel under sina år. Under säsongen 2019-20 har Bea bjudit på stabilt blockspel och en riktigt vass serve.
– Jag är jätteglad att Beatrice fortsätter i klubben kommande år, säger klubbchef Stefan Sjöström. Beatrice gör alltid ett stort jobb och bjuder på ett uppoffrande spel på planen och har redan samlat på sig värdefull elitserierutin efter fyra år i högsta divisionen. Jag ser fram emot en spännande utveckling säsongen 20-21 säger Sjöström till klubbens hemsida.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close