Nyheter

Malmö FBC:s tränare utsedd till årets bäste

Malmö FBC:s tränare, Mikael Jeppsson, har korats till Årets tränare för säsongen 2019/2020.

Den föregående säsongen hann aldrig färdigspelas – men priser har likväl delats ut.

Senast att få sina insatser uppmärksammade är tränaren Mikael Jeppson i Malmö FBC.

Säsongens stora utropstecken i Svenska Superligan var utan tvekan Malmö, som efter att ha dansat kring slutspelsstrecket i fyra raka år nu tog ett stort kliv i utvecklingen. Skånelaget placerade sig i toppskiktet av tabellen under hela säsongen och slutade på femte plats. Mikael Jeppsson har starkt bidragit till att bygga upp en häftig vinnarkultur i laget och lyckades få ihop gruppen på ett fantastiskt sätt 2019/20″, lyder motiveringen från Innebandymagazinet och Föreningen Svenska Superligan.

Mikael Jeppson är glad över utmärkelsen.

– Det känns ju jättebra. Det är såklart ett kvitto på att vi har gjort en bra säsong tänker jag, och det vet vi att vi har gjort. Sen är vi ganska många om det här och det är en ledarstab där vi, precis som laget klickade bra ihop under den här säsongen, så har vi i ledarstaben också klickat väldigt bra ihop och haft en bra ansvarsfördelning och bra upplägg och planering. Det är många som har tagit ett stort ansvar, säger Mikael Jeppsson till Innebandymagazinet. 

Sedan tidigare har lagets forward, Ellen Rasmussen, prisats för att vara SSL:s mest framstående på sin position.

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close