Nyheter

Talangfull målvakt till Jonstorp Hockey

Målvakten Joel Svensson ansluter till Jonstorp Hockey inför kommande säsong.

20-åringen beskrivs som en talangfull målvakt, som kommer från Rögle BK:s J20 Superelit-lag, men har spel i såväl Helsingborgs HC som i den nordamerikanska juniorligan på sitt cv.

– Han [Joel Svensson] kom till Helsingborg när jag var där och stod sporadiskt i ettan. I det negativa kvalet visade han att han kommer att vara en tongivande spelare på den här nivån. Han har dessutom samlat på sig ännu mer erfarenhet under sitt år borta i USA, säger Jonstorps tränare, Tim Brithén, till klubbens hemsida.

– Joel är en kanonkille som kommer att bidra med en härlig personlighet, seriositet och ett riktigt stabilt målvaktsspel. Han är en perfekt pusselbit med tanke sina kvalitéer men också att det finns en lokal förankring vilket gör det till en självklarhet att Joel ska spela i Jonstorp, tillägger Brithén.

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close