Nyheter

Stark passare klar för Lunds VK

Lunds VK värvar den skickliga passaren Linnéa Skogsberg inför kommande säsong.

22-åringen, som harVindrarps VK som moderklubb, har spelat för elitseriekonkurrenten Lindesbergs Volley i fyra säsonger.

“Det känns riktigt roligt och spännande att vi har knutit en av Sveriges bästa passare till laget och klubben. Senaste säsongen tog vi stora steg i vårt anfallsspel med duo Evelina Brink och Lina Nilsson på passarpositionen och nu tillsammans med Linnéa kommer vi att ha den största bredden och djupet på den positionen bland alla elitserielag. Utöver Linnéas styrka som passare så kommer hon att ytterligare bidra till vårt långsiktiga mål om att etablera oss i elitserien och blicka uppåt toppen. Hon har en härligt vinnarmentalitet och vilja att alltid göra sitt yttersta”, säger klubbchefen Stefan Sjöström till hemsidan.

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close