Nyheter

BoIS flyttar upp ung duo

Landskrona BoIS har skrivit A-lagskontrakt med två spelare från egna leden. Det handlar om målvakten Hampus Pauli (född 2002) och mittfältaren Melker Heier (född 2001).

Under försäsongen har de båda spelarna fått chansen att visa upp sig i seniorsammanhang. 

Klubbens akademichef, Tobias Celedon, har tidigare beskrivit spelarna enligt följande till BoIS kanaler: 

– Hampus Pauli är ny sedan i vintras, han kom då från en division fyra-klubb, så det är väl ett resultat av bra scouting. En explosiv målvakt, bra på fötterna. Lite oskolad, men där finns en väldigt fin utvecklingspotential. En spännande målvakt, inte jättelång, men som sagt bra på fötterna och explosiv, precis sån typ av målvakt vi vill se i BoIS.

– Melker är en offensiv mittfältare. Väldigt bra spelförståelse och teknik. Har länge varit ganska liten rent fysiskt, men vi har sett att där finns något extra med Melker. Han har vuxit på sig de senaste 18 månaderna och tagit stora steg.

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close