Nyheter

Amerikansk forward till Rögle

Rögle BK har skrivit kontrakt med amerikanske anfallaren Brady Ferguson. Den 25-årige forwarden kommer närmast från Torontos organisation.

Rögles sportchef, Chris Abbott, har haft forwarden i sikte under lång tid.

– Jag och Christoffer (Malm, assisterande sportchef) har följt Brady sen han gick ut college och blev proffs. Vi är mycket glada över att kunna få in Brady i vår trupp, han kommer att tillföra mycket. Brady är en mycket intelligent spelare, han har bra karaktär, producerar offensivt och är precis den typen av spelare vi vill knyta till vår organisation, säger Chris Abbott till klubbens hemsida.

Den nye Röglespelaren har aldrig tidigare spelat ishockey i Europa men ser fram emot att flytta över Atlanten.

– Jag längtar efter att komma över och stifta bekantskap med lagledningen och mina nya lagkamrater. Jag har pratat med både Chris och Cam och gillar det de står för. Jag har även sett några matcher på tv och har förestått att jag kommer till en hockeytokig stad med intensiva fans. Jag pratade med några gamla svenska lagkamrater som berättade om att stämningen i Rögles hemmaarena är elektrisk, det ser jag fram emot, säger Brady Ferguson till klubbens hemsida.

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close