Nyheter

Poängkung förlänger med Örkelljunga VK

Örkelljunga VK fortsätter sitt lagbygge inför nästa säsong. Poängkungen Tomas Vilimas förlänger sitt kontrakt över 2020/2021.

Förra veckan gjorde Örkelljunga klart med brasilianaren Idner Martins som ny huvudtränare. Nu är nästa pusselbit i bygget klar. Tomas Vilimas förlänger kontraktet.

Den 31-årige spikern kom till ÖVK från Vingåker inför säsongen 2013/2014 och har sedan dess varit klubben trogen. Han har spelat över 150 matcher, gjort över 2800 poäng och vunnit poängligan i elitseriens grundserie vid två tillfällen.

– Tomas är en viktig spelare på många sätt. Han är en kulturbärare som varit i klubben länge. Han bidrar med sin rutin, inställning, sitt ledarskap och det är naturligtvis viktiga saker, speciellt i vår unga trupp. Tomas är dessutom och kanske allra viktigast en väldigt bra volleybollspelare, en av de bästa i Elitserien” säger ÖVK:s ordförande Jörgen Larsson i ett pressmeddelande.

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close