BildspecialFotbollNyheter

Bildsspecial: Hyllie IK – FC Staffanstorp

Match spelade i helgen på Hyllie IP i serien, DA Div.2 Södra Götaland mellan Hyllie IKFC Staffanstorp.

Resultat: 0-4 (0-2)

Leif Larsson, tränare i FC Staffanstorp:
-Tycker tjejerna gjorde en riktigt bra match trots vi inte har mer än en träningsmatch i kroppen. Följde matchplanen i 90 min trots att det var riktigt varmt.

Max  Gregerstedt, tränare i Hyllie IK:
-Vi åkte på vår andra förlust med ett nytt lag på banan. Vi mötte ett mycket bra Staffanstorp där jag vill passa på och ge min gamle spelare Annie Björk stort beröm. På förhand visste vi att det skulle bli ett tuff uppgift att ta poäng. Men jag tycker ändå att stundtals hade vi spelet under kontroll och att vi försökte skapa målchanser utifrån vårt passningsspel. Det vi behöver förbättra det individuella spelet i 1 mot 1 eller 1 mot 2, samt att kollektivt sätta vårt försvarsspel över hela planen. Men vi är nykomlingar i div 2 och större delen av truppen har ingen eller ringa seniorerfarenheter. Dessa får vi genom att spela matcher. Grattis till min gamle kollega samt tränare Leif Larsson som har gjort ett digert jobb med Staffanstorp.

Vår fotograf Lola Nilsson var på plats och vid delning av bilder ange: Foto:Lola Nilsson

Relaterade artiklar

Back to top button
Close