skanesport_desktop-panorama-1

InnebandyMalmö FBCNyheter

Malmö FBC förlänger med Yamou Njai

Malmö FBC förlänger med den spelskicklige backen Yamou Njai. Hon beskrivs som en stark ledare och ryggrad i försvarsspelet och blir klubben trogen i ytterligare tre år.

Yamou Njai som har spelat 60 matcher för Malmö FBC i Svenska Superligan anslöt klubben i mitten av säsongen 17/18 från dåvarande seriekonkurrenten Linköping IBK. Yamou är fostrad i anrika Balrog Botkyrka IK och har också representerat topplaget Täby FC.

– Yamou lät verkligen spelet tala för sig själv förra säsongen. Urstark i närkampsspelet, skicklig med klubba & boll tillför hon väldigt mycket i vårt spel. Yamou växer också mer och mer som en ledare på- och sidan om plan vilket är minst lika viktigt för oss. Jag är glad för att hon trivs lika bra med laget- och föreningen som vi gör med henne, att vi skulle göra en riktig malmöbo av stockholmstjejen hade väl ingen trott för några säsonger sedan avslutar Jeppsson till klubbens hemsida.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close