HandbollNyheterYstads IF

Ystads IF värvar mittnia från Eslövs IK

Ystads IF värvar från en ny playmaker i Julia Nilsson från damallsvenska Eslövs IK. Nilsson är en 21-årig mittnia och avtalet är skrivit på 1 + 1 år.
– Jag fick en bra känsla från början av klubben med upplägg, resurser kring laget samt spelare och ledare.

– Det känns riktigt bra att Julia nu bestämt sig för Ystads IF. Julia är en mittnia som kommer tillföra mycket med sin fart och blick för spelet säger Michelle Fyhr Seifert, Sportsligt ansvarig Dam & Flickverksamhet till klubbens hemsida.

– Det känns jättebra att ha skrivit på för Ystads IF. Jag fick en bra känsla från början av klubben med upplägg, resurser kring laget samt spelare och ledare. Jag tror att det kommer bli en spännande, rolig och tuff säsong, precis som det ska vara. Jag ser framemot säsongsstart och få ta på mig den vita tröjan.

Foto: Ystads IF

Relaterade artiklar

Back to top button
Close